Van Basic naar exe naar Exe learning.

exe.jpg
Waar je al niet terecht kunt komen. Ik zocht naar Basic commando’s, tikte vervolgens het oude dos commando. .exe en vond
exe learning van Willy Vermaelen. Waar kende ik die naam nou van? Tss mijn Blogroll en de zijne. Nooit verder gekeken dan alleen de Blog ICT Wereld, nu dus wel en ga dus exe learning 1.03 eens downloaden en bekijken. Past namelijk heel goed bij mijn vraag over websites bouwen en hosten van vorige week.

Dan ook maar even reclame voor een oude vertrouwde Grassroot van het Nova College. De HTML maker. (niet het nieuwste van het nieuwste maar bruikbaar om docs om te zetten en in Blackboard als HTML pagina’s aan elkaar te plakken)
Als ik nu mijn collegae niet voldoende van dienst geweest ben ga ik weer gewoon projectplannen schrijven en
BIB subsidies aanvragen.(12 miljoen op de plank voor 2008).