Vakantie voorbij….de molen draait weer.

molen

Echt,  3 weken zonder werk mail om helemaal los te komen en bij te komen was heerlijk.
Gisteren was de eerste werkdag en ja mijn mailbox stond  tjokvol.
Hoewel ik voor de vakantie het gros van de nieuwsbrieven en berichtenmogelijkheden vanuit Social Media platforms had uitgezet, stond er wel weer een berg rommel klaar om direct te verwijdern.
We gaan er weer voor dit nieuwe schooljaar.

Allereerst ga ik eens aan de slag met een convenant rondom de verschillende communicatietools, welke tool gebruik je waarvoor en wanneer.
Ik merk zelf dat Lync ook bij mijn eigen club te weinig en niet slim gebruikt wordt.
Dat kan gewoon beter…en wie zeurt krijgt de beurt…dus ga ik zelf schrijven.

De laatste week van augustus start de “Summercourse” van de master Leren en Innoveren.
De “Summercourse” vindt plaats in Munchen waar we ook een aantal dagen gaan kijken en luisteren bij de Earli Conferentie (waar ik voorheen dus nog nooit van gehoord had).
Verslag daarvan (en ook het wel en wee) ga ik op de blog drempelloos.com plaatsen.
De eerste slagen voor mijn (nog in de basis beschreven) onderzoek ga ik snel maken en ik heb heel veel zin in de pittige combi werken en leren.
Om de studie te kunnen volgen heb ik 1 dag ontslag moeten nemen, waarover ik het mijne vind, maar dat terzijde in het kader van een levenlangleren.

Oh ja…we hadden een prima vakantie…ik heb de #spotdepot foto’s (al 2 jaar maak ik foto’s van verschillende toiletten op reis) gepint op Pinterest  en de foto’s van de vakantie staan er ook natuurlijk.
Ik kan er weer tegen…nu de regelmaat met Bloggen weer oppakken en ook wat gaan doen aan de lay-out enzo. Morgen weer een dag….