Vaardigheden moet je blijven bijhouden

Een tijd geleden bood ik, zonder goed nadenken aan voor vrienden een website te bouwen. Gisteren (na veel pijn en moeite) opgeleverd en ook direct besloten dat niet meer te doen. Door tijd en inspiratiegebrek kostte het bijna de vriendschap omdat ik mijn toezeggingen niet nakwam. Een week heeft te weinig uren als je fulltime werkt en er nog heel veel naast wilt doen. Een site bouwen is iets wat je vaak en veel moet doen net als werken met bijvoorbeeld Excel want niets gaat zo snel verloren als de vaardigheid en gebruik van alle mogelijkheden van bijvoorbeeld Dreamweaver. Daarnaast vind ik het ook eigenlijk heel leuk om de knoppen zelf te maken en ook foto’s op een andere manier aan te bieden. Echter ik kom er ook achter dat ik er gewoon niet goed genoeg in ben.
Deze site is dus de laatste die ik gebouwd heb. Mijn eigen website moet nog een bedrijfssite (met KvK nummer ) worden maar dat is de laatste en enige.
Wil wel eens wat meer weten over API en Open Source, nobel streven toch?
Kijk wel even naar www.zincaboutit.nl, niet voor de site maar voor de fantastisch mooie beelden die Guus en Jeanette maken (en de daarbij behorende filosofie)
Mijn beloning is trouwens prachtig.

Blogged with the Flock Browser