Uitprobeermoe, maar wie wil..

Ik heb wel een account in Friendfied….iedereen die vriendjes wil worden prima, mijn twitterfeeds komen daar voorbij maar ik maak er zelf even geen vriendjes, zie nog even de zin ervan niet in. Misschien als Twitter dreigt om te vallen of heel veel geld gaat kosten dat ik dan overstap.
Iets anders zag ik ineens gisteravond voorbij komen: Unykย een slim online adresboek van al mijn accounts, die bij gaat houden als anderen iets veranderen. Zo zou mijn adresboek daar altijd up to date zijn. Maar ik ben een beetje probeermoe. Ook hier moet je weer al je data invullen en het meest vervelend (maar natuurlijk logisch) vinkjes zetten bij je geimporteerde Google adresboek..en meer en dan ook weer mensen spammen met een uitnodiging.
Deze hausse zit ik eens even uit……dus ik accepteer alles maar heb niets ingevuld en alles staat uit. Ik ben mijn eigen gezicht wel eens een keer zat eigenlijk in al die profielen.
Oh ja…waarom is het nog niemand gelukt om me assassineren in spymaster?
UnykLogo2008

2 reacties

  1. Toch bedankt dat je mijn uitnodiging voor Unyk geaccepteerd hebt ๐Ÿ˜‰ Ik ben op zoek naar een goed online adresboek want het Gmail adresboek wordt veel te traag bij >1000 contacten. Het uitproberen neem ik dit keer dus graag van je over en binnenkort komt er vast een post over Unyk in mijn blog.

Reacties zijn gesloten.