UgameUlearn op 1 april in Delft, ben d’r bij


Omdat ik eigenlijk vorig jaar gewoon spijt had dat ik daar nou niet bij was, dit jaar prive een diepteinvestering van 125 euro gedaan en op naar Delft.
Met name het enthousiasme van Liesbeth Mantel (aka Moqub) over de voorbereidingen,  waar ik tijdens de IPON en Teachmeet getuige van was en haar dringende uitnodiging maakte dat ik op de knop inschrijven drukte.
Het lijkt me vooral een heel gevarieerde dag met vreselijk veel leuke activiteiten en eigenlijk vind ik het ook leuk om eens aan de Universiteitskant en Biebkant te kijken. Eens lekker uit de kring van ouwejongens krentebrood dacht ik…..nou ja dat is dus weer even niet zo he Fons, Margreet, Pauline…en weet ik veel hoeveel meer bekenden. Heerlijk he Twitter, Netwerken en Onderwijs.
Met name de heel andere aanpak en inhoud van een dag als deze trekt me aan, ervaren en doen..
He Liesbeth…effe roken?

UGame ULearn 2010: The User Experience from Jaap van de Geer on Vimeo.

Eén reactie

  1. Hi,

    wordt wel meer dan alleen roken hoor! Leuk dat je erbij bent, wist niet dat ik zo overtuigend kon zijn 🙂

    Moqub

Reacties zijn gesloten.