Twitties weer een verkiezing

Vanmorgen zag ik in Twitter de verslaggevers van Australie die tijdens de OS 2008 echt heel veel twitterden vragen om hen te nomineren voor de Twitties 2008. Nu snap ik ook waarom mensen daar steeds roepen ik nomineer….
Voor ons Hollandse Twitterazzi is het volgens mij niet te doen om ergens in de ranglijsten terecht te komen daar zijn we met te weinig voor. Daar geldt dan waarschijnlijk weer als jij mij nomineert, nomineer ik jou. Niet echt iets voor mij. Wel vond ik via de webside Gvenkdaily (dagelijks verslag van allerlei meldingen van Twitter leden (Twitterazzi dus)) een filmpje met een historisch verslag van allerlei Tweets (berichten).
Voor diegenen die Twitter niet gebruiken nu een kans om te zien wat een zin en vooral onzin er daar voorbij komt. Helaas wil de video hier niet inpassen dus dan maar de link naar Vimeo

Twitter Favorites Part 1 door Jee eM