Twitter, Hyves en inbrekers

Gisteren al op de radio en vanmorgen nogeens breeduit in de krant. FBTO verwacht dat inbrekers het internet afstruinen om te zien wie er op vakantie zijn en dan inbreken in de huizen van die mensen. Nou bedacht ik dat ik dan in Twitter (behalve die grote internationale voorpagina) dan onbetrouwbare volgers heb. Wie van de 700 is een boef? Je kunt alleen de tweets lezen van mensen die je volgt, jou volgen of mensen die in jouw lijst staan en anderen weer antwoord geven…lijkt me onwaarschijnlijk. Voor Hyves geldt dat wat minder als je je profiel open hebt staan en de boeven jouw krabbeltjes lezen.
Ook LinkedIn werd genoemd, dat zou ik nou echt doen…LinkedIn met miljoenen leden doorspitten of iemand in zijn profiel gezet heeft dat ie op vakantie is.
Valt denk ik wel mee…en voor de nu lezende boeven in voorbereiding, als ik straks op vakantie ben passen mijn dochter en aanhang gewoon op het huis, ze kunnen niet wachten tot we vertrekken.
Oh ja…in twitter is @inbreker actief.inbreker

Eén reactie

  1. Je hebt gelijk wat dat volgen betreft, alleen je kan natuurlijk ook een search doen op vakantie of zoiets op search.twitter.com dan kan je alsnog zien wie er mogelijk op vakantie gaan (naast heel veel vakantie spam)

    Als je nu een spelfout maakt en altijd vakanty tikt ben je al een stuk veiliger 😉

Reacties zijn gesloten.