Train je brein online

Dit was weer zo’n, klunsdag. Bij thuiskomst dacht ik dat onze bloempotten weg waren…bleek ik op de oprit van de buren geparkeerd te staan. Bij het tussentijds afwassen (als ik kook is alle servies in gebruik) sneed ik natuurlijk in mijn vingers. De saus van de eerste keer canneloni was dunner dan tomatensoep. Ik wordt dus gewoon ouder en af en toe wat verstrooider. De hele dag vraag ik me af hoe dat softare pakketje heet dat je Browser en functietoetsen blockt als je digitale toetsen wilt afnemen. Ik heb een vage afspraak in mijn agenda staan meet…. waar ik dus echt niet van weet wie ik meet.
Afijn, op tafel ligt het blad Neurocampus en daarbij hoort de website www.neurocampus.nl Er is redding! Wat een leuke site, met allemaal breintrainers, taal, rekenen, ruimtelijk inzicht en ga zo maar door. Vanavond dus maar even mijn brein trainen op deze GRATIS site. Leuk voor leerlingen ook natuurlijk.

Blogged with the Flock Browser