Tommie legt mijn Bankbook plat

Ik kan eindelijk navigerend door Nederand en Europa zonder steeds met grote stiften en dikke letters mijn route nogmaals over te schrijven. Ellende van een leesbril in de auto zou dus voorbij moeten zijn. De verzilvering van een Grassroot (de laatste waarschijnlijk, de vaart is er uit) heeft ons een TOMTOM blabla Go opgeleverd.
Natuurlijk wilde ik de updates en andere stemmetjes direct downloaden (ik vind Bart wel geil klinken, maar mijn verkering wil natuurlijk de zwoele Belgische dame), maar dat is met de Mac effe niet gelukt.
Voor het eerst kreeg ik vannacht (sorry geen slaap) navigerend over de TomTom site een vastloper van jewelste, nou maar hopen dat Tommie dat niet krijgt als ik de krochten van de Nederlandse binnenwegen eindelijk met het zoveelste digitale apparaat probeer de doorgronden. Wat heb ik eraan als Bart steeds roept, “probeer om te keren”, dat heb ik de afgelopen 20 jaar wel 1000 keer gedaan.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. heb ik nu ook aangeschaft. geeft de mens rust
    ben een van de weinige mannen, lijkt het, die ruimtelijk inzicht missen. dus altijd de weg kwijt ben, en als je een route hebt uitgeprint, blijkt de laatste kilometer altijd miraculeus anders te zijn dan de anwb heeft aangegeven.

Reacties zijn gesloten.