Toch maar op het verlanglijstje?


Zoals ik al eerder schreef heb ik geen e-reader en zie ook de meerwaarde (behalve natuurlijk het prachtige design) van de iPad nog niet. Inmiddels heb ik voor mijn nieuwe binnenkort te bestellen telefoon besloten dat het een HTC Desire wordt. Ik geloof dat ik inmiddels geleerd heb niet mee te schieten met hypes en niet echt merkengeil ben. Dus ik probeer ik eerst de ervaringen van anderen te volgen en dan wil ik het ineens toch ook maar wel.
Ik kwam net langs de aankondiging van de Samsung Galaxy Tab en zag wat plaatjes. Kijk dit zou ik nog wel eens willen overwegen en lees her en der dat de tablet markt binnenkort echt keuze mogelijkheden biedt. Er moet toch ook nog wat te wensen maar vooral te kiezen zijn.
Trouwens voor de Android dummies (mijzelf incluis) vond ik Android Planet waar veel ruimte gemaakt is voor Android voor beginners, inclusief gebruikershandleidingen.