TGIF wie zaait zal oogsten!

Zo daar ben ik weer, na 2 dagen vreemdbloggen op de CVI weblog. Willem Karssenberg krijgt het eerste compliment. Zo doe je dat, conferentiebloggen met 11 bloggers en ze ook nog eens de Boardroom geven, dames heren van andere organiserende conferenties en beurzen, neem dit idee vooral niet over! Dan blijft CVI DE CONFERENTIE met het beste idee.
Nee ik laat hier niet de foto zien van de Twitterazi, daar was ik niet bij…en ook de foto van de foto erna niet..ga maar lekker zoeken.
WAUW, wat was het weer leuk, gezellig, netwerk versterkend, nieuwe mensen ontmoetend, oude vrienden zien en zoenend.
Dus een 2e compliment, een heel GROOT compliment, aan mijn vrienden van CVI …kunnen we dit niet elke week doen?
Zo….nu weer TGIF-fen.
Wat een nieuwtjes hoor je daar zeg, wie gaat er waar weg en waarom, welke CVB’s zijn er opgestapt/weggestuurd…wie doet’ut met wie? Nee, ik ga het lekker niet vertellen…had je er maar bij moeten zijn.
Als je 2 dagen in een conferentieoord bent en daar ook slaapt krijg je een community gevoel dat nog dagen na-ijlt en mijn netwerk wordt weer zoveel groter (was mijn 6e conferentie geloof ik)
TGIF TIPS
Beste aanwezige deelnemers, deel nou de kennis die je daar opdoet eens met je “ik mag er niet heen vanwege een budgetprobleem” collega’s.
Beste budgethouders, de investering die je doet in het laten bijwonen van je werknemers verdient zich in no-time terug. Ze stoppen dan in elk geval met het zelf in elkaar knutselen van crappy excelsheet software programma’s. Ze weten wat er waar gebeurt en doen er zoveel kennis en kennissen op, zodat ze ook die contacten blijven gebruiken.
Afwezige CVB leden en directieleden (ik miste echt wel een paar dikke piefen)..neem een voorbeeld aan je collega CVB leden die er zelfs presenteerden lekker borrelden met hun eigen mensen, dan weet je echt wat er leeft onder je personeel!
Als laatste een compliment aan mijn club, dank voor de community en dank voor de mogelijkheid om er bij te mogen zijn.
Wie zaait zal oogsten!