tgif vrijdag 21-08-09, rotleeuw

fouten
Nou heb ik het mooi even gehad met die rottige oranje leeuw. 9 augustus mopperde ik over de geblokkeerde pas, de adreswijziging en ga zo maar door. Na deze week weer eens gebeld te hebben (weet je wel wat dat kost) met de allervriendelijkste mensen van de ING, waar nou die passen bleven, hoorde ik vanmorgen plonk op de mat. En ja hoor, 2 enveloppen met 2 bankpassen, hoera dus. Omdat mijn partner niet erg goed is in het onthouden van een 4-cijferige pincode die hij nooit zelf bedacht heeft, gebruiken wij elkaars pas. Dus vol goede moed ging de goede vriend op weg om “effe” geld uit de muur te snokken. Noppes, niks nada…..de passen zijn namelijk niet geactiveerd (veiligheid) en hij heeft het echt 3x geprobeerd (dus weer een geblokkeerde pas). Nou zoek ik me suf naar waar dat aan ons gemeld is. In de envelop zit geen begeleidend schrijven waarop staat dat er nog een brief komt…..trouwens handiger om eerst die brief te sturen…dan weet je dat er iets staat te gebeuren. Nee we krijgen een brief van de bank en met het papier in de hand mogen wij naar een ING kantoor (die waarschijnlijk prachtige openingstijden heeft die precies vallen in mijn werktijden) om daar te gaan zeggen dat wij een pas hebben en die ook willen gebruiken.
Waarom baal ik nou zo van dit gedoe: HET IS POTJANDORIE DE SCHULD VAN DE ING DAT WIJ NU AL VANAF 1 AUGUSTUS ZONDER BANKPASSEN ZITTEN. Die slimbo’s hadden trouwens ook mijn www.postbank.nl (hoezo een dwarsligger) internetexpostbankieren kunnen gebruiken om te communiceren.
Weet je wat nou het aller, aller, allerergst is? Ik heb nog een zelf ontworpen postbankpas (met klaprozen)  en een blauwe postbank creditcard, die moeten ook nog vervangen worden….alsof ik niks beters te doen heb dan met 0900 nummers bellen en naar het  ING bank gebouw gaan (effe Googlen waar die is) om met mijn paspoort in de hand op knoppen te gaan drukken. Rotleeuw, die ook nog eens weet dat overstappen geen bal uitmaakt want dat kost nog veeeeeel meer tijd en maakt niks uit want dan moet ik weer wachten op bankpassen.
Oh ja, mijnheer van de ING die mij op maandag 3 augustus zou terugbellen, u bent zeker mijn telefoonnummer kwijt?