TGIF vrijdag 2 mei, over tuincentra en Ikea

Door Tag
Tsja het is per slot van rekening vakantie dus de dingen die zijn blijven liggen moeten er deze 2 weken aan geloven, ik zit in de tuin (in de herrie van schuttingtimmerende buren) en vraag me af waarom wij allemaal tegelijkertijd op dezelfde plaats willen zijn. We weten dat iedereen dezelfde domme fout maakt en toch stink ik er elke keer in.
Maandagmiddag alleen even kijken wat Ikea te bieden heeft, kunnen kinderen niet gewoon in die ballenbakken verdrinken? Bij de Plus zijn knikkers in de aanbieding, misschien even verwisselen?
Natuurlijk heb ik makkelijk praten, mijn kids gaan alleen mee om zelf te scoren omdat ze de centen niet hebben, maar toch…..mammies, lekker pappa op laten passen en met de vriendinnen gratis koffie met de Family Card, pappies zorgen alleen maar voor meer ergernissen door 2 meter achter je aan te sjokken en steeds te vragen of je dat schattige lampje nou wel echt nodig hebt.
Dan dag 2, dinsdag tuincentrum dag…met de buurvrouw, dus meer lol dan planten, ook dat werd ons echter door de gezellige Leidsche Rijn gezinnetjes niet in dank afgenomen. Dan woensdag maar opnieuw, Koninginnedag gelaten voor wat het is…..wat moet ik met de zooi van een ander. Met de partner meer bakken en planten ingeslagen. Lekker ook die regenbuitjes elke keer bij het planten en slepen van loodzware aanbiedingen.
Donderdag….nee mooi niet, meubelboulevards zijn not done…trouwens eerst de bank verkopen op Marktplaats en dan stiekum alleen tijdens werktijd naar Ikea om die waaibomenhouten bank waar je zo fantastisch op ligt thuis te laten bezorgen.
Vrijdag: Den Bosch…..waarom allemaal tegelijk die kant op, op de A2 veel te veel gezinnen en oudjes die 70 rijden, allemaal tegelijk aan de Bossche Bol. Het Noordbrabants museum daarentegen, lekker rustig, leuke tentoonstelling, Muziek in beeld.
Trouwens wij hebben vandaag niet meegedaan aan de aktie maak je achtertuin leeg en zorg ervoor dat de gemeentelijke verzamelstations het zo druk hebben; Het was daar zo druk dat het op het nieuws was. Ik heb weer genoeg onkruid gezien en gezaaid, Goed weekend!

Blogged with the Flock Browser