TGIF vrijdag 16 mei Percepties

Tsja ik wist even geen titel, dus hou het maar op perceptie. De kranten in Manchester (jeweetwel die gratis Manchester Evening News die al ‘s morgens bij het ontbijt ligt) raakten niet uitgepraat over de rellen en puinhopen in Manchester. Volgens de getypfoute berichten hadden 200.000 Schotten 220 ton vuil achtergelaten. De day after was er wel veel vuil maar een dikke ton per persoon, ‘t is maar wat je waarneemt.
Hier in ons Volkskrantje daarentegen werd er met geen woord gerept over de rare gebeurtenissen daar, maar werd Zenit hemelhoog geprezen en waren de Glasgow Rangers laffe voetballers. T’is maar hoe je het bekijkt.
Tijdens de vele Keynotes (ik verkeerde altijd in de veronderstelling dat er maar 1of 2 keynote sprekers zijn op een conferentie)…afijn tijdens die praatjes werd China als een zeer grote groeimarkt gezien voor e-learning. Beide heren hadden de nieuwsflitsen over de aardbeving gemist. Groeimarkt ligt nu meer in de bouwsector. Misschien dat de studenten van Delft die nu dakloos zijn tijdelijk daar aan de slag kunnen en in plaats van maquettes in het echies kunnen bouwen. Je moet het breed zien.
Over zien…dan maar horen. Geenstijl heeft de filmpjes van de brand in Delft ondermuzakt met deuntjes, precies op het instortmoment een prachtig stukje pianospel. T’is maar wat je wilt horen. YouTube is daar tenminste nog wel onderdeel van het onderwijsproces. Visie?
De inhoud van de presentaties in Manchester was wisselend vond ikzelf, maar vele van mijn collegae waren razend enthousiast. Ieder zijn perceptie. Gelukkig maar dat onze presentatie dan ook tot de goeie behoorden (ook daar is het woord perceptie op z’n plaats).
Blackboard 9.0 presentatie zag er zeer gelikt uit, verkeerde even in de veronderstelling dat ik naar een live demo keek, tot het adres van de presentatie zichtbaar werd //C:mchase.bb9.0.html (ofzoiets)..ook daar is het woord waarnemen op z’n plaats.
De planten genieten van het hemelwater, ik baal er nu al van…….maar planten en iets waarnemen?
Mijn mailbox stond na 4 dagen afwezigheid te stuiteren van ellende, weer tig keer een mail, een antwoord, een cc aan de gecceede….lekker belangrijk, t’is maar hoe belangrijk je je voelt.
Ik voel me goed, de vrijdag is voorbij en ik zie het maandag allemaal wel weer.
Goed weekend en geniet van het plaatje: “het zien van de wereld door een gekleurde bril” Mijn kleur was deze week Blauw.

Een artistieke impressie. “Het zien van de wereld door een gekleurde bril”.
Over waarnemen gesproken: zie jij wat ik zie? (Google vertaalt mijn Blog..huh)

Blogged with the Flock Browser