TGIF vrijdag 12 juni, miljoentjes

Een keer per maand, zo rond de 9e zitten we aan de keukentafel de jackpot van de staatsloterij op te maken. Dat lukt ons eigenlijk nooit. De kinderen een auto, spaarrekening, leuke vakantie, 1000 euro verbrassen in een kledingzaak, een keer lekker eten, natuurlijk wat goede doelen. Daar blijft het dan bij. We stoppen niet gelijk met werken, misschien actiever als ZZP’er en leuke dingen aanpakken, maar de regelmaat van werk moet blijven. Op komt het nooit, nou ja we hebben ook nog nooit huilend van geluk werkelijk een prijs gewonnen.
Toen ik gisteren zag dat Ronaldo voor 94 miljoen verkocht werd (duur slaafje) was ik eigenlijk een beetje boos. Welk mens is nou zoveel geld waard? Misschien even relativeren…..het is een knul die aardig tegen een balletje kan aantrappen en een paar uurtjes per week traint. Daar stikt het toch van in de wereld. Kan mijn jongste toch gewoon stoppen met school waar ie al niet meer zo blij van wordt en 9 miljoen salaris per jaar vangen. Zag al op verschillende sites lijstjes verschijnen wat je allemaal kunt doen voor 94 miljoen, de gekste dingen.
Juichen wij in Nederland als minister Plasterk 20 miljoen vrijmaakt om het leraren tekort op te lossen.Hebben we niet een docent rondlopen die een beetje aardig voetbalt, gaan we die sponsoren in ruil voor de transfersom en met z’n allen aan de slag om onderwijs mooier en beter te maken. Wat zal de wikiwijs dan een wijsheid uitstralen.
geld_euro_waslijn_cm300

Lees net op de roddelsite van Nu.nl dat Paris Hilton ook gescoord heeft…..ze is “gespot” met Ronaldo…geldnood zeker