TGIF vrijdag 10 juli, to griep or not to griep

De wind waait om het huis, de buienradar is overbelast….tsja de vakantie begint weer. In tegenstelling tot andere jaren dit keer maar 2 weken weg en een weekje bijkomen thuis. Voordeel is wel dat ik nu bij lange na niet op mijn tandvlees loop en dus die 7 weken ook nier echt nodig zou hebben. Geen docenten die nog even snel dit of dat wilden….mooi rustig ook straks als ik weer aan de bak ga.
Over aan de bak gesproken, ik heb medelijden met de mensen van ROC Twente…die moeten de hele vakantie vast doorwerken om alle trapleuningen en deurknoppen te poetsen. Zij denken zo de Mexicaanse griep buiten de deur te houden. Er komt zelfs een informatiepunt voor leerlingen en medewerkers. Denk niet dat het nu poetsen van de school enige zin heeft, alsof die baccillen 7 weken gaan zitten wachten op een deurknop om een leerling te bespringen na de vakantie. Ook de extra wasbakken bij de Nijmeegse 4-daagse lijken me heel zinvol…..om je flesje water te vullen.
Natuurlijk heb ik even gekeken of wij in een influenza rijke omgeving zitten straks, nou nee dus, wel in een bierrijke, wijnrijke en schnitzel rijke omgeving. (grappig die Google map pagina heeft als titel nog Schweinegrippe, oppassen met de schnitzels dus)
Vond de website Mexicaanse Griep.eu en het eerste dat je ziet is de aanbieding TamiFlu voor 69,95….goeie handel. Ook de banner is heel spannendgriepje daar is epidemie al veranderd in pandemie. Allemaal wel wat zorgwekkend maar om nu te zeggen dat we in paniek moeten raken? Ik ga het er gewoon even van nemen en laat de boel de boel. De weblog gaat gewoon door want berichten kunnen gewoon in de toekomst gepubliceerd worden.
Goede vakantie allemaal enne….ik spaar nog steeds koelkastmagneten 🙂 en @inbreker….voor ons huis wordt gezorgd…de logees staan al in de startblokken.

2 reacties

  1. Weliswaar verlaat, maar wel echt waar: prettige vakantie!!

    Zomergroetjes (!) uit het Antwerpse

    janien

Reacties zijn gesloten.