TGIF: rechtsom of linksom..nat is nat

Vanmiddag was ik niet al te laat thuis, geen ANWB spitsalarm (trouwens is in Twitter het volgen waard), geen sneeuw, geen leasebak aso’s. Wat is het leven dan mooi, tot je de oude krant van “hem” van vanmorgen even pakt. Wij Nederlanders hebben er voor gekozen (anders zou er geen gedoogkabinet zijn), draag dan het juk ook maar.
De enige mevrouw in deze regering waar ik wel tevreden mee dacht te zijn produceert haar eerste product. We gaan in het VO, terug naar A en B pakketten en er moet niets meer met sociaal wenselijke dingen. De toren van Pisa is scheef. We staan op de 10e plaats, waarmee dan… kennistoetsing, kennistoetsing en kennistoetsing. Wordt het toepassen van kennis ook getest bij die Pisa dingen, denk het niet anders had die toren niet scheef gestaan? Ik houd mijn hart al vast over de inhoud van het volgende productje van mevrouw van Bijsterveldt we stoppen met CGO want onze Sjakie Bonbon vriendjes vinden het niks en die Pisa toren staat toch al scheef.
Trouwens die hacker van 16 die iets met een dos en d deed..was niet mediawijs..anders hadden ze hem niet gepakt het ventje had meer kennistoetsing in hacken moeten krijgen. Maar ja aan de kwaliteit van docenten werken we niet..dus hoe hadden die in hemelsnaam een toets maak je IP adres onzichtbaar kunnen bedenken.
Dan een deja vu, dokken bij langstuderen, elite ten top…want 3000 euro extra storten bij elk jaar langer studeren is niet voor iedereen weggelegd. Daar gaan de LAKSEN van de wereld. Wil iemand een wikileaks starten over de studiejaren van al onze politici?
Afijn…Kerst komt er aan…de bomen worden omgehakt…de goeie doelen gaan in een glazen huisje zitten hongeren voor een aids wees in Afrika en heel Nederland komt in actie.
Ik wil de snor van Pierre Gorissen eraf zien gaan! Ik steun hem alleen al voor de lol van snorafscheren en ik vind Pierre een voorbeeld van hoe het wel kan. Hij studeert, is op en top anno 2010, web 2.0 en een inspirator….dus 5 euro voor hem.
Daarnaast heb ik een rijksdaalder toegezegd aan Martijn Rijk@tikkel voor zijn jump4life, mooie is dat ik hem volg en veel lijnen ons aan elkaar verbinden maar hem nou niet fysiek gezien en gezoend heb..wie weet.
Nee ik sping nergens voor, wil niet in de Pleebooi, doe niet aan liefdadigheid…heb alleen voor sommige mensen een warm gevoel.