TGIF, een ouwe nerd die zichzelf in een hokje propt

Gisteren was ik bij de Sambo ICT conferentie in Breda, vooral om oude bekenden weer eens te zien en natuurlijk te luisteren naar de ontwikkelingen in MBO onderwijs, daar waar het gaat over innovatie in het onderwijs.
De nieuwe organisatoren ROC Tilburg heb ik in elk geval de tip meegegeven dat ze een presentje aan alle aanwezige dames moeten geven, dan zijn ze erg goedkoop uit.
Dames…dat ligt niet aan de inhoud en aan Sambo ook niet aan de mooie mannen in pakken…maar aan onszelf!
Afijn, de titel van de TGIF is, dat ik na het zien van de Keynote van Ernst-Jan Pfaud, me een beetje oudje voelde…hoe oud ben je eigenlijk Ernst-Jan?
Daarentegen voel ik me eigenlijk ook een nerd en krijg jeuk bij kreten van goeroes dat ik tot de verloren generatie, oudje, digital weetikveel wat behoor.
Ik ben (en met mij veel anderen) geen 16 meer…maar zeer Web 2.0, early adapter en adopter, Social Media mens, Gamer, Applebeet….met veel inhoudelijke kennis en ervaring, hou dus eens op met de hokjespropperij.
Mijn kinderen (en die zijn gewoon een afspiegeling van de jeugd van nu) noemen mij een Nerd en Geek….en ik hen Web 1.0 losertjes. T’is dus een kwestie van een levenlangleren en niet van de leeftijd.
Morgen maar even de “een beetje van mezelf en een beetje van Andrelon” methode toepassen, scheid ik me fysiek weer af van de grijzen…en hoor weer bij de (as)blondjes.
Zie trouwens in Dutchprobloggerkop steeds: Ernst-Jan Pfauth blogt over jou…nou dan maar eens een vice versa? 🙂

3 reacties

  1. Helemaal eens Karin! Het is maar net welke interesse/vak je hebt, heeft niets met leeftijd te maken. Leuk geblogd ;).

  2. Ach, wacht maar tot dat jongetje wat ouder wordt, z’n wilde haren verliest, hij kinderen krijgt, de krant minder verkoopt… 😉
    Straks nog even whats-appen? 🙂

Reacties zijn gesloten.