TGIF hoe was jouw NOT


Ja, Karin was here 🙂 De grap van het schrijven op een Smartboard leefde even een eigen leven. Dus op de NOT is bovenstaand plaatje door Martin de Fockert op het Smartboard gezet.
De viral van de #gulden van Dieter Mockelman verdient op zondag een eigen blogpost. Ik ga nog even zoeken naar de foto van de #Tweetup van donderdag, waar wij (ca 20 twittercontacten) elkaar even live gezien en soms gezoend hebben.
Met Kaj Rietberg een puik plan gemaakt waar wij later zeker nog van ons laten horen en meer laten zien. Willem Karssenberg was overtuigd van mijn 1 argument om naar de NOT te komen, even bijpraten.  Van Skoolmate de toestemming om eens iets moois te gaan bedenken rond de 2 skoolmates die in te testfase bij Willem en mij staan…let dus op docenten!
Afijn met veel mensen weer bijgepraat, plannen gemaakt en afspraken gepland…maar de NOT als beurs zelf?
Er is al heel veel over geschreven en de NOT is natuurlijk een knaller van een onderwijsbeurs die 5 dagen duurt….maar wat levert het de mensen (lees bedrijven) op de met name kleine standjes aan de randen in uithoeken op? Ik weet dat het niet goedkoop is er een paar vierkante metertjes te huren en ook dat de beslissers met de zakken geld er niet vaak rondlopen, dus wordt de investering terugverdiend?
Zelfs met een plattegrond, goed voorbereid zag ik na 2 uur cirkeltjes lopen door de digiborden en houten stoeltjes het bos niet meer.
Waar was het anders dan anders?
Weet je dat het veel drukker bij de boeken dan bij ICT toepassingen was?
Mensen die met karretjes op wieltjes a la huishoudbeurs binnenkomen om gadgets te halen.

Lieve organisatie …geef kleine niet al te kapitaalkrachtige clubs eens een andere goedkope en zinvolle kans.
Suggestie: maak een Pitch kuil met zeepkisten, tafels en stoelen en gratis internet. Geef die vernieuwers, creatievelingen, enthousiaste eenpitters eens de ruimte om zichzelf aan te prijzen, contacten te leggen, te netwerken  Als elke kleine dwerg nou 100 euro betaalt, om die ruimte wie het eerst komt die het eerst maalt te gebruiken. Laat zij zich (het zijn per slot van rekening DE NETWERKERS bij uitstek) eens zelf laten regelen wie wanneer pitcht. Al die meisjes en jongetjes met papiertjes en dwingende mag ik wat vragen kunnen daarvoor ook ingezet worden. Heb nou eens lef.
Zullen we eens aan Seats 2 Meet vragen of zij daar eens de regie in willen nemen dmv een Seats 2 Greet? DOE EENS GEK!
Op naar de management Conferentie van CVI in april, in Domburg…over LEF gesproken!

Eén reactie

  1. Zelf nog een klein bedrijf heb ik de laatste anderhalve maand keihard gewerkt om mijn NOT deelname zo succesvol mogelijk te laten zijn. Vervolgens sta je 5 dagen op de NOT, spreek je zoveel mogelijk mensen, rol je ‘s avonds moe je bed in en ben je na afloop een dagje total loss. En lees je de blog van Karin. En denk je… hmmm… Het was inderdaad niet goedkoop… En verdien ik de investering wel terug?…

    De NOT, daar moet je zijn had ik gehoord. En ik ging ervoor. Maar voor een klein bedrijf is het een aderlating, zowel financieel als qua inzet. Andere vormen van je kunnen profileren zoals je hierboven oppert: ik ben ervoor. Als het maar geen 5 dagen duurt. Of voorbijschuivelende wazige “mijn hoofd zit vol” blikken met zich mee brengt. Ik vind het een mooie suggestie. Enne… mocht het bij een mooie suggestie blijven… dan zien we elkaar allemaal waarschijnlijk weer op de NOT 2013… 😉

Reacties zijn gesloten.