TGIF: Groen

Groen is vandaag mijn lievelingskleur. Het einde van het mastertraject is nu echt in zicht.
Vanmorgen ging (veel eerder dan ik verwacht had) de telefoon. Mijn studiecoach van Stoas gaf me een heerlijk bericht. Zowel de thesis als het portfolio zijn in de herkansing goedgekeurd. Dat betekent dat de grootste hobbel genomen is. Ik geloof (maar weet dat ineens niet meer zeker) dat de extern beoordelaar nu nog iets over de thesis moet vinden en dat ik een onderzoeksposter naar mijn opdrachtgever moet mailen.

Zoals het er nu voorstaat presenteer ik op 4 december om 11.00 uur mijn onderzoek en ga daarover in gesprek met de beoordelaars. Daar heb ik nu al zin in!

Het enige zure vandaag was dat ons laatste loodjes clubje van 4 Golden Girls wel erg ver na elkaar gebeld werd. Net als het mij de vorige keer overkwam,  werd Marike pas rond 16 uur gebeld met het vervelende nieuws dat het niet goed genoeg was. Er zat dus bijna 6 uur tussen de meldingen van de uitslag. Ons whats’app groepje is ontploft…van blijheid Pauline en ik, van hoop voor Lisa die nu hard aan het repareren is. Maar ook verdriet en boosheid van- en samen met Marike, mijn eigen studiemaatje.
Dat er zoveel tijd tussen de boodschappen zat maakt het extra zuur en is niet goed. Dat laten we de volgende groep afstudeerders in februari niet aandoen. Binnen een uur alle examenkandidaten bellen moet de standaard worden. Het mag niet uitmaken of dat rood, groen of oranje is.


Voor nu dank ik mijn keukentafellief, mijn studiemaatjes, Edith van Montfort en mijn (vooral) Facebook en Twitternetwerk voor de steun, de duimen en de lieve berichten.

Op naar 4 december om daarna de wereld in de gaan als Master of Education.

 

Omdat mijn onderzoek Spelender(media)wijs een bordspel opleverde en het vandaag ook de start van de Week van de Mediawijsheid is, geef ik jullie een cadeautje terug.
Het bordspel, spelregels en alle bijhorende zaken zijn gratis te downloaden vanaf www.spelendermediawijs.nl (alleen even zelf printen en lamineren).
Want…je weet dat ik vind dat mediawijze leraren van het grootste belang zijn om de leerlingen van nu te helpen met mediawijs zijn. Practice what you preach!!

7 reacties

  1. Van Harte Gefeliciteerd. Ik ben blij voor je. Wij zijn blij voor je. Wij zijn blij voor jullie O/
    Heerlijk uitwaaien dit weekend. Vooralsnog ProosT.

  2. Dat is heel mooi nieuws Karin, gefeliciteerd! Je hebt er hard genoeg voor gewerkt, dus geniet er van! 🙂

  3. @Marjanne, uitwaaien? wegwaaien….ga lekker cocoonen dus.

  4. @Jeroen, mede dankzij de 360 feedback en hulp van Paragin kon ik ook “iets”met kwantitatieve data doen 🙂 Populatiemeting gedaan uit 302 zelfinschattingen mediawijsheid. Dus dank aan jullie!!

  5. @Remko nog 1 momentje, presenteren en bevragen, daar heb ik nu ongelofelijk veel zin in!! Pakje hangt klaar en aan de slag met een klinkende poster.

  6. Hoi Karin,
    Wat een prachtig nieuws is dit! Gefeliciteerd met het overwinnen van deze hobbels en heel veel succes op 4 december. En bedankt voor het delen van je spel! Nou maar hopen dat je nog de tijd vindt voor het maken van de resterende casuskaarten.

Reacties zijn gesloten.