TGIF, geurtjes en odeurtjes.


Mijn eigen favoriete geurtje is White Linen en voor d’r bij Flowers..niet echt wereldschokkende stinkbommen dus. Doordat je in cafe’s en restaurants niet meer mag roken en er blijkbaar allemaal afzuigregels voor etensgeuren zijn, zijn wij ook daar veroordeeld tot de luchten van mensen. Nou ben ik geen zeur (ken er wel een trouwens) maar mijn laatste restaurantbezoek in Brugge maakte dat deze post al een tijdje door mijn hoofd spookte.
Als mensen het nodig vinden zichzelf onder te spuiten met de meest afgrijselijke stinkrommel…voor wie doen ze dat dan? Als ik ‘s avonds mijn pols even besnuffel vind ik mijn White Linen van een dag oud heerlijk ruiken, maar dat vind ik….wat vinden anderen?
In Brugge zaten wij in een pijpenlade….dus voor en achter ons 2 persoonstafeltjes…rug aan rug. De dame achter mijn tafelpartner had waarschijnlijk een hele spuitbus Brise au de Toilet opgespoten en de dame achter mij een emmer SjaanNel 1605. De dames hadden zulke zware net bij de voordeur (of erger in de auto) opgespoten geuren op dat de lust tot genieten van de prachtige chateaubriands (ofzo) ons verging.
Tip aan de stinkies…als je in een restaurant gaat eten neem dan een neutraal geurtje en spuit dat in de lucht…loop er doorheen, wacht een uurtje. Spuit nou niet de halve fles over je nek, boezem, oksels en hele arm.
Net als drinken…het is lekker maar met mate en val de buitenwereld niet lastig met het feit dat je nog nooit de moeite genomen hebt je te laten adviseren over wat bij je past. Nee als het maar duur en hip is.

Mannen…Aqua de Gio mag ALTIJD…en heel dicht bij me komen dan ook.