TGIF: Er is niks gebeurd deze week

Er gebeurt gewoon te weinig denk ik.
Nou had ik hier over taaltoetsen voor Rotterdamse leraren kunnen schrijven. Maar ik blijf geloven dat het een 29 februari grap is. Als je als werkgever, docenten (nee ik zeg niets meer over bevoegd en bekwaam) aanneemt check je effe of ze HBO niveau hebben, dan is taal toch al getoetst. Stel nou dat ze onvoorstelbaar goed talig zijn maar didactisch en pedagogisch bagger produceren? Wat dan? Trouwens die wet BIO he… Afijn, daar ga ik niet over schrijven.
Over een vreselijk ski ongeluk, verdrietige familie en dat dan weer onvoorstelbaar uitgemolken op TV, Internet en in kranten dan? Laat die mensen met rust en hou op met doctoren bellen die het allemaal zo goed weten. Die doctoren kunnen toch gewoon naar Eyeworks bellen en zeggen dat ze ook op TV willen. Hangen we toch in alle spreekkamers van huisartsen camera’s op. Ook niks he?
De steekpartij in IJsselstein, waar Tim van Dijk slachtoffer van geworden is? Gek genoeg zag ik dat mijn oudste met hem gevoetbald heeft…raar die teamfoto van ze op Facebook, de stille tocht van vanavond zal wel indrukwekkend zijn, de eerste keer zoiets in de nabije (maar gelukkig wel net ver genoeg af) omgeving van mijn kinderen gebeurt..
Over Cohen of het failliet van de politiek?
Over het Midden Oosten?
Over Griekenland dan…over de euro….over sexschandalen en Strausvogelpolitiek?
Weet je….er gebeurt gewoon te weinig….het is allemaal de moeite van een blogpost niet waard

Ik ga weekend vieren.  Wat mij betreft mag wel weer eens wat positief leven in de brouwerij komen,  daar waar het om nieuwswaardige gebeurtenissen gaat.
Tijd voor de lente en eerste rokjesdag!