TGIF: de Pluriel moet weg, met pijn in m’n hart

Gisteren liep mijn wettelijke proeftijd af en nu mag ik dus blijven bij KPN Consulting. Of, ze zijn me vergeten iets te melden….dan kom ik er nog op terug.
Ik ga dus afscheid nemen van mijn lieve Pluriel C3 Cabrio. Nog niet verkoopklaar, poetsen, leeghalen en alles bij elkaar zoeken. Dan de ellende van verkopen. Afijn zelfs de prijs die ik dacht te gaan krijgen valt tegen, beetje te veel in gereden.
Als iemand nu ineens denk, goh daar was ik naar op zoek….al jaren…..dan is dit dus de manier om aan een gave Pluriel wannabe Cabrio te komen.

Volgende fase moet dus maar eens dit weekend ingaan en de auto eerst weer eens starten, na lang stilstaan zal dat wel een probleem zijn. Gave bak…geen deukje, geen grote krassen en nieuwe set winterbanden…die krijg je erbij. Trouwens had ik al gezegd dat het een automaat is?
Vraagprijs? die moet ik opnieuw uitzoeken (bijgesteld op 14 maart)….bovag lijst is niet helemaal goed gegaan

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.