TGIF de neverendING story

Weet je nog van deze blogpost? en deze? Nou en dan nu deze!
Vorige week sta ik bij de kassa, trek mijn eigen ontwerp klaproos door de gleuf…..BETAAL ANDERS!  En ja hoor, na de ellende van de en/of prut nu even mijn prive ING (jeweetwel van vroeger)…
Op zaterdag morgen kreeg ik een brief van mijn neverendING vrienden dat de creditcard die mij toegestuurd was eindigend op nummer 403 nog niet geactiveerd was. NEE Eikels…die heb ik ook nooit gekregen! Afijn weer 0900/iets gebeld…weekendkracht aan de telefoon…oh mevrouw u heeft uw creditcard beeindigd, wilt u een nieuwe aanvraag insturen en maandag even terugbellen? Nee dus. Terwijl ik dacht, mooi dan is de openstaande post ook vervallen, reed ik naar de wekelijkse boodschappen en jawel mijn eigen #doeeensietsleuksvoorjezelf geblokkeerd. Sta je dan!
Nou ben ik best een aardig mens, niet gauw echt boos en ook niet heel assertief maar met de diepvrieskip, lauwe wijn, spruitjes in de achterbak op naar het ING kantoor in de Meern. De mevrouw (een echt mens kost geen 10 cent per minuut) was zeer klantvriendelijk, behulpzaam en had ook een telefoon (hun 10 cent) Ze belde, legde uit dat de ING ergens een adreswijziging had ingevoerd en regelde een nieuwe pas en creditcard. Binnen 5 werkdagen heeft u een nieuwe betaalpas met uw oude pincode, scheelt weer een ritje.
Het werd maandag, dinsdag en uiteindelijk vrijdag en ja de pas, op het goede adres en zowaar de klaproos er weer op (wat moet ik met die oranje leeuw). Blij huppelend (helaas geen foto) nam ik het zekere voor het onzekere en waagde een poging tot het opladen van de (zilveren) chipknip…eerste poging…ok foutje mag…tweede poging…waarschuwing…gauw pas eruit en naar volgende trekgleuf…PINCODE ONJUIST. Daar zit ik dan met onderstaande verzameling, heb er 7 jaar over gedaan om economisch onafhankelijk te worden en wat gebeurt mij: ik mag pinnen met 1 geldige pas waar ik de pincode nog van op mijn hand moet schrijven…de rest is loos plastic. Voor diegenen die mij aardig kennen, jullie weten dat ik niet vloek en scheld maar:
GODVERDORIE KUT ING. Ik heb als nonassertivo nu al medelijden met de weekendkracht in het steriele met waterflesjes en oranje verder niks gevuld ING kantoor in de Meern, arme jongen….laat je stropdas maar thuis…trek je over de balie! (oho kijk uit BOA’s die actief meelezen).
Ter illustratie onderstaand mijn setje plastic…….(vanwege de vloek, geslachtsdeel en ING ook geweigerd op Twitter
Heb dus een KLACHT

gvd en maar 1 echt werkende pas kut ing