TGIF: de Gunfactor en Mensenmatcher

Netwerken, fysiek en online, kost energie, heel veel energie….en tijd, maar is zo ongelofelijk leuk. Ik kan echt genieten van een massa mensen bij elkaar, waarvan ik er een aantal wel ken en wil “zien en zoenen” en een aantal die ik ga leren kennen.
Mijn probleem in het fysieke deel is wel, dat ik vaak moeite heb mensen te “plaatsen”. Een gezicht vergeet ik nooit, namen acuut. Heb dus heel vaak,  waar ken ik jou nou van….of ken ik jou wel..maar jij mij niet?
Dat betekent dat ik soms bij een bijeenkomst wat vragend kijk, of pas teruggroet als ik gegroet word.
Jammergenoeg  wordt je dan weer voor arrogant uitgemaakt…..heb nog wat DM’s staan….wilde jij me niet kennen ofzo?
Afijn…ik bloei op als ik kan verbinden en gunnen. Volgens mij is me  dat deze week minstens 3 keer gelukt…zowel op Twitter als in het echte leven…en daar geniet ik van.
Een masterclass social media zul je mij dus niet zien geven, dat bestaat niet…je kunt mensen niet leren “te gunnen”, je kunt niet leren het leuk te vinden om te delen, je kunt alleen leren hoe de knopjes werken…de rest zin IN jezelf.

Geef altijd alleen iets cadeau wat je zelf ook graag zou willen hebben….dat is de “gunfactor” en het “delen”…dat zijn cadeautjes…en ik geniet van kijken naar het uitpakken!

Deze week zag ik  het woord #mensenmatcher (via @trendmatcher) voorbijkomen, dat vind ik een mooi woord en eigenlijk wil ik dat wel worden als ik later groot ben.

8 reacties

 1. daar sluit ik me bij aan … en de #twittersint stopt vast wat leuk in je schoen dit jaar 🙂

 2. Mooi woord hè?
  Past heel goed bij jou!
  Je mag het woord van me hebben.
  Het is zo nieuw dat wanneer je nu via google zoekt op mensenmatcher, je alleen bij jou terchtkomt!
  Mooi hè?

 3. @Annet, dank je wel…ga het gelijk in mijn Twitterprofiel opnemen

Reacties zijn gesloten.