TGIF: de eerste week zit er op..bijna groen

Zo, de eerste zeer hectische week bij KPN Consulting zit er op.   Zie deze post maar als een persoonlijk verslag. (moet nog even zoeken naar de richtlijnen mbt Social Media)
Nog even ter info ūüôā ik werk bij KPN Consulting en dat heeft niets met de persberichten van afgelopen week te maken. ¬†Nee, ik werk bij de club die in 2011 tot nummer 1 van ¬†van ICT consultancy bedrijven uitgeroepen is.
Afijn, de laatste 3 jaar had ik 7 collega’s en als ik iets wilde hebben liep ik naar Peter en vroeg erom, dan kreeg je de creditcard en hoppa binnen. Ja…dat is nu even anders.
Echter, voor een organisatie die zo groot is en verspreid over heel Nederland valt alles erg mee.
Ik heb een auto, laptop (ja ik mag alles op de nieuwe machine installeren en kan toch gewoon werken op de virtuele werkplek). Heb een inlog, werkend mailadres, telefoon en erg veel werkplekken. 1 wachtwoord/inlog en echt alle deuren staan mooi voor me open.
Na de introductie van maandag en dinsdag (die ook inhoudelijk meestal zinvol was, met name het aansluiten van een aantal directieleden bij de lunch) ben ik overvoerd met informatie, leesvoer, afspraken en denktankdingen. Het is wel eens leuk om ergens als zijnde :goed in,  gezien te worden.
Vandaag heb ik de tijd genomen om alle informatiekanalen af te struinen, een platform in ontwikkeling #FortyTwo waar Sharepoint achter zit maar waarin ook  nieuwe dingen ontwikkeld worden. Trouwens, ook hier zie je wel dat een community moet groeien en er brengers en halers zijn. Mijn eerste blogpost is in elk geval ook intern te vinden.
Ik heb de post BlogPitch genoemd, omdat we dinsdag een ElevatorPitch hadden en ik daar wat moeite mee heb, omdat we maar 2 verdiepingen op hoeven.
Afijn, ik heb er nog steeds veel zin en heb bijna het antwoord op de vraag van velen klaar: Karin, wat ga je nou doen daar?
Wordt vervolgd dus.
oh en…Jerome…dank je wel!