TGIF: CVI conferentie, mijn vuur brandt volop!

Wauw, we hebben net de GO ontvangen voor een verdiepingssessie bij Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT.
Dat zet voor mij de teller op 3 presentatiedeelnames. Ja ik ben een commericeeltje maar geen enkele presentatie gaat over mijn huidige taken en werkzaamheden, heerlijk los van iedereen en zelfs op grond van vooraf gemaakte afspraken wordt het een prachtige conferentie voor mij. Mijn kindjes ePortfolio voor docenten, BoekTweePuntNul en nu ook Lente in het onderwijs zitten er gewoon in! Dat betekent, Paragin, Co-Creatie, Eigen actie en de naam van mijn huidige werkgever KPN Consulting.
Alles presentatierondes zijn inmiddels gevuld en de inschrijving is geopend.
Kom op….deze prachtige conferentie moet gewoon over 3 weken kunnen zeggen…helaas volgeboekt!!
Man man wat heb ik er NU al zin in.
En noem mij maar eens iemand die het zo voor elkaar heeft, wisselen van baan, vriend van CVI en gewoon heerlijk mijn gang kunnen gaan over daar waar mijn hart ligt…bij onderwijs!