TGIF 18 april, Inspiratie halen uit koelkastmagneten?

 

Ik geef het toe, IK SPAAR KOELKASTMAGNETEN, don’t hesitate als je een vreselijke ziet, aan mij denkt en hem koopt. Mijn verjaardag is dan wanneer het jou uitkomt en de meest afschuwelijke, kitscherige en unieke komen op het bord.

Elke gek zijn gebrek. Even weet ik echt niets te vergTGIFigen, de inspiratie ontbreekt me of mijn hoofd is te vol en ik ben te moe of moedeloos.
Ondertussen zit ik te kijken naar het bord waar de gekste magneten op kleven. Onder de magneten zitten ook weer heel vreemde zaken. Wat dacht je van een Chinees loterijbriefje uit de Toko, onder een Cigalle uit de Provence. Een kraslot (1.25 winst) onder een Madonna, Een heel valse Peter van Straaten onder een bal (die gaat sneeuwen als je schudt).

De Schotse pet die muziek maakt als je er in knijpt. De mooie Boston magneten van Henk (beterschap). De Beefeater en Portugal van Ger. Een nooit gekookt recept onder de Hamar plakker. Yo uit Cuba, Loesje spreuk met weer een kraslot (gratis). Heilige Anthonius (met thermometer) op het krantenartikel om eigen baas te worden.
Foute spreuk over Sex en leeftijd….koekoeksklok houdt ‘em op z’n plaats.
Mooi zo’n bord met leuke, gekke, lelijke, grappige dingen. Allemaal herinneringen van mij of aan mij.

Mooi mijn hoofd raakt leeg en het gif dat in me borrelt duikt even onder, even 48 uur geen ROC, MBO, OER, ICT, IM, CRS, TV3, CREBO, POK, OOK, NIA,  en meer afkortingen.
Tot maandag….goed weekend enne niet te lang blijven plakken.