TGIF 13 juni, het oranje organisme en sabotagetips


Thuis al aan het knutselen, het gebeurt me niet een tweede keer om alleen op de bank te zitten en bij een positieve score, polonaise in mijn eentje te lopen, dus Utrecht is the place vanavond.
Ik stort me dus in de Oranjegekte. Las vanmorgen in de Volkskrant een uitspraak van Friedrich Nietzche: Gekte is bij individuen de uitzondering, maar bij groepen de regel. (mmm dat slaat niet alleen op de EK gekte lijkt mij).
Mijn lieveling echter, HAAT voetbal en met name de debielen en de gekte eromheen. Zijn uitspraken daaromtrent zijn niet publicabel.
Wel heeft dit de aanzet gegeven tot een verzameling met sabotagetips die onze relatie onder druk zouden kunnen zetten. Het gif dat ik zou kunnen spuwen op deze vrijdag dus maar even daargelaten en de start naar 50 tips om de EK gekte hier de kop in te drukken. In willekeurige volgorde valt te denken aan

  1. Hij zegt per direct het kabelabonnement op.(inclusief Internet en radio dus)
  2. Hij verstopr mijn afstandbedieningen
  3. Hij draait de stoppen eruit en verstopt de sleutel van de meterkast.
  4. Hij start een filatelieclub en plant direct de oprichtngsvergadering hier thuis.
  5. Hij heeft zin in een lekkere vrijpartij (alles erop en eraan dus)
  6. Erger, hij wil eens praten
  7. Hij reserveert een tafel in het “daar wil ik ooit nog eens eten” restaurant
  8. Hij koopt een Bach CD collectie en speelt deze tegelijkertijd met de wedstrijd
  9. Hij gaat administreren en archiveren, kan dit weg?
  10. Hij is jarig op de speeldag (net niet dit keer).

Vull aan dan ga ik nu mijn strijdlied oefenen:

Blogged with the Flock Browser