TGIF 1 februari, Netwerken of netjes werken.

tgfifje.jpg
Vanmiddag helaas de feestelijke heropening van de 2 jaar geleden verbrande en nu herbouwde bouwvleugel op school gemist. Moest gewoon werken en net weer op een andere locatie. Het feest van vanavond zal het zonder mij moeten doen,  mijn hoofd is meer Black dan White (thema van het feest, met gekleurde lampjes!)

Waarom is werken trouwens zo vermoeiend? Komt dat misschien door de schitterende organisatie waar die schuttingen staan, als iets erover heen is, is het probleem ook van degene aan de andere kant van de schutting maar wil wel iedereen weten wat je precies aan het doen bent, hoe lang en waar en wanneer het resultaat daar is. (hand in eigen boezem, timemanagement en assertiviteit zijn niet mijn sterkste punten).
Gisteren geleerd dat ik nog meer vaardigheden moet trainen, niet eerst bek trekken, iets roepen en en helaas dan pas denken (de zogenaamde OEPS gedachte).  
Het hart op de tong is bij mij een auto-kannibalisme. (of je hart of je tong inslikken).
Probleem ligt dus voor een deel bij mezelf.

De energie echter is deze hele week weer gekomen vanuit de buitensschoolse netwerken!
Maandag in de kring in Den Bosch, lekker kaneelstokjes gesnoept, goede sfeer en veel uitwisseling.
Dinsdag helaas niet naar MBO centraal, een netwerkafspraak met een oud collega gemist. Vannacht Google talk plat gekletst om in het noorden van ons land bevestiging te zoeken dat ik echt best wel wat weet en kan. Uit het Brabantse gelukkig iemand die wel de strekking van mijn gedicht snapte. Uit het Grassroots netwerk bericht van mede coach dat zij haar plaats afstaat aan een andere collega omdat de organisatie veranderd, gelukkig zien we elkaar vast in Manchester.
Vanmiddag tijdens het praatje bij de koffiemachine een aanbod voor een andere baan,
(Maar…. als ik dat ga doen ben ik mijn tankstation voor energie kwijt)
Lekker veel reacties en mail van lezers en mede bloggers.

Netwerken in de breedste zin van het woord levert energie, kennis, en een warm gevoel op. Mijn mede netwerkers wens ik dan ook een goed weekend toe. Proost.

Trouwens niks gehoord over mijn Calimero en mail actie aan Global Airline Services