Testen met i-nigma en codes

Ach je moet wat op de zondagmiddag, ben dus aan het stoeien gegaan met mobile codes en van alles aan het testen. Eerst via i-nigma een codelezer op mijn HTC geinstalleerd. Daarna (na de tip van @trendmatcher op Twitter) naar mippin om mijn blog te voorzien van een code.
Add Karin Blogt Mippin widget
De mobiele codes van dit weblog zijn:
dm qrcode.jsp
Maar waar laat ik nu de validatie om reclames weg te houden?

Leuke is het oefenen met i-nigma en de PC (moet toch testen) je start I-nigma op je telefoon en houdt de camera voor de code (in het kader) dan kun je na het lezen online gaan naar de site met de code. Ach je moet wat…..

3 reacties

  1. Hoi Karin. Mijn Nokia E75 is standaard voorzien van een barcode lezer. De techniek vind ik geweldig en ik zie voldoende mogelijkheden voor het onderwijs. Maar met welke software maak je nu de daadwerkelijke mobile codes? Gr, Andre Struik

  2. heb mijn barcodelezer geprobeert op prodcuten zoals een blikje drinken daar werkt hij niet op aleen op de plaatjes van internet weet je waar aan het ligt of doe ik wat verkeerd ?

Reacties zijn gesloten.