Ter Adoptie aangeboden voor CVI conferentie

In april 2013 vindt bij het ROC van Twente de CVI management conferentie plaats.
Ongeacht wat er gebeurt, als “vriend van CVI” ben ik daar gewoon 2 dagen bij.
Echter, ik wil iets meer dan alleen erbij zijn, ik wil ook iets brengen, vandaar deze post.

Zojuist vulde ik een presentatievoorstel in op CVIweb, maar begreep bijna direct dat ik, werkzaam bij een commerciële partij, niet mag presenteren. Je moet  bij een onderwijsinstelling horen om te mogen presenteren. De scholen hebben namelijk, net als in Zeeland, allen een eigen ruimte die ze naar eigen inzicht vullen met presentaties.
Tot zover de uitleg aan de leek.

Ter adoptie aangeboden: presentator en  presentatie Personal Branding werkt!

Waarom is Personal Branding belangrijk? Is Personal Branding ook bruikbaar voor onderwijsinstellingen?
Omdat ik presenteren onvoorstelbaar leuk vind en denk ook iets zinnigs te kunnen vertellen, nodig ik ROC’s of AOC’s uit mijn presentatievoorstel te adopteren.
Bij andere CVI conferenties had ik  geen lege ruimte en geen slechte beoordeling. Van mezelf vind ik dat ik lekker presenteer, zonder hakkelen, handen in de zakken en lelijke niet werkende presentaties vermijd.
Ik kom graag in uw ruimte mijn  verhaal over de kracht van Personal Branding vertellen.
Natuurlijk doe ik er alles aan om het publiek te boeien en te activeren.
Misschien nemen de aanwezigen wel kennis mee terug, dan heeft uw instelling deze(geadopteerde) kennis toch mooi gedeeld!!

Natuurlijk ik gebruik wel wat voorbeelden uit mijn beroepspraktijk en zal ook het logo van KPN Consulting op de 1e en laatste sheet  laten zien. Ik werk daar per slot van rekening.
Denk maar dat KPN staat voor Karin’s Persoonlijke Netwerk.
Trouwens, betalen hoeft u ook niet voor mij, ik ben al druk aan het sparen, want wil geen minuut missen van de conferentie.

Wie wil mij en mijn voorstel adopteren?

2 reacties

  1. Ik ga je adopteren voor het Nationaal Congres Onderwijs en Sociale Media (www.ncosm.nl) voor het onderwerp Personal Branding als Onderwijsprofessional …

Reacties zijn gesloten.