TeachMeetNL@NOT 2009

Wat een ontzettend leuk initiatief heeft Helikon weer in gang gezet, ik zit nog te edubloggerhap organiseren en de volgende leuke activiteit duikt al weer op. Hij orgniseert een TeachMeet tijdens de NOT op 29 januari in Mediaplaza. Een Teach Meet gaat ervan uit dat het leukste moment van een evenement de borrel is. Kijk en dan ben je bij mij aan het goede adres. Hoezo presentaties bijwonen, die kun je later wel van internet plukken. De NOT is voor mij eigenlijk zoiets als gadgets scoren en vreselijk veel kletsen en nu iets extra’s op de 29e januari, count me in!
De Teach Meet zou je kunnen zien als een unconference of een niet georganiseerde zijconferentie. Hij gebruikt de Hap Snap Shots van Nnoal als voorbeeld en daar was ik laatst ook als lady presentatrice, leuk om te doen en denk dus dat die TeachMeet net zo leuk is.
Op de wiki die erbij hoort kun je meer lezen en ook aangeven dat je wel iets wilt doen. Ik zag trouwens dat er best nog wel wat sponsors bij kunnen, dus mensen/bedrijven met hart voor leuke nieuwe initiatieven kunnen ook een bijdrage in geld of goederen leveren. Namens de eerste sponsor die zich nu bij Fons aanmeldt zal ik een Nano (2 minuten) presentatie geven (als de organisatie dat ook goed vindt natuurlijk)
.

Blogged with the Flock Browser

4 reacties

  1. Pingback: TeachMeetNL update
  2. Pingback: TeachMeetNL update | Helikon

Reacties zijn gesloten.