Stiekem de dochter hier!!

Zo even een blogje op mijn moeders blogje. Waarom?? Omdat mijn moeder mij een Digi-beet noemt. Ik snap dat ze dat doet omdat mijn moeder een computer-freak is. Ze is aan het twitteren, hyven, bloggen, voki’en noem maar op! Wat doe ik? Ik probeer te bloggen en ik email. hyves heb ik wel maar dat is een beetje doodgebloed. Maar af en toe wel leuk voor contacten. Oohja ik msn. Puur voor de contacten en omdat ik geen telefoonrekening wil van honderden euro’s. Nu had ze laatst een blog geschreven over twitter. Na een vraag en een advies op haar blog hier, heb ik me ingeschreven bij dat twitter gedoe. Wel 3 van mijn hele emaillijst hebben dat dus ook! ik ge-updated wat ik aan het doen was. En dan? Wat moet ik dan? Ik volg nu mijn 3 vrienden waaronder mamma. Kan ik er nog meer mee? wat moet ik er dan mee??
IK geef het opelijk toe mam, Ik ben een digi-beet. Dank je voor deze pijnlijke bestempeling..

Groetjes de dochter, Laura