Statistieken weer op 0

Na omzetten van mijn weblog miste ik de statistieken in mijn WordPress Dashboard, wel overzichten maar niet het aantal bezoekers en met name waar naar gezocht wordt. Nu moet ik mijn wordpress.com weblog nog laten re-directen (kost een tientje) maar weet dan niet wat er met de links en verwijzingen gebeurt, niets is zo vervelend voor zoekers om op gebroken links te klikken. Afijn op zoek naar de plug-in en eerst even de Google stats geprobeerd, daarvoor moet je een code in de index pagina opnemen net voor de >/body tag. Jammer maar mislukt..ik ben niet zo’n zoeker en niet zo geduldig. Dus op zoek naar een andere mogelijkheid. Ach wat heb ik het mezelf weer moeilijk gemaakt, Word-press stats plugin…..een cache map aanmaken op de ftp server, api-key intikken (alles gaat vanzelf omdat er mooie aanwijzingen staan) en terug zijn de stats in mijn dashboard. Ach, wat leeg en helemaal op 0 vanmorgen. Werk aan de winkel dus.
statsnw

Eén reactie

  1. Ik zou me geen zorgen maken, mensen komen vanzelf (nou ja, met een klein beetje moeite) weer bij je terug.

Reacties zijn gesloten.