Statistieken en lijstjes

Afgelopen week zag ik dat de 50.000e hit hier bereikt werd. Vanaf november 2007 tot nu, volgens mij geen slechte score. Leuker is om te zien waar je op gezocht wordt (van hamster tot Calimero) en natuurlijk dat mijn ex-collegae nog steeds op zoek zijn naar de vanaf januari onvindbare e-rocu site.
Google ranking is 4 (geloof ik) en met vaste regelmaat is dit weblog te vinden in de wordpress.com groeiende blogs. Mooi toch?50000
Nou kijk ik wel af en toe op lijstjes en stats maar neem dat met een flinke korrel zout. Zal wel weer geen vrienden maken maar, de lijsten zijn wat mij betreft niet echt betrouwbaar. Het zal ook wel heel moeilijk zijn om echt heel goed de scores te filteren. Bijvoorbeeld op Twitterlijsten wordt als ik goed kijk alleen gefilterd op aantal volgers en dat is mijns inziens nou niet echt een criterium om ergens op een lijst te staan. Zolang ik in de Twittergids nog steeds boven Helikon sta (in mijn profiel Applebeet) geloof ik niet in de lijstjes. Ik weet inmiddels dat je geen gewicht mag geven aan de nummers ide ervoor staan en het alleen een verzameling op profielen is waar je in kunt zoeken om meer mensen van hetzelfde interessegebied te gaan volgen. Gewoon leuk om af en toe eens de statistieken en lijstjes te bekijken toch?twitlijstapple1