Spitsvrij…ja of nee?

Ga ik nou wel of niet geld verdienen door me op te geven bij Spitsvrij?
Geachte C.H.G..dat is de aanhef van de brief die op de mat lag…”verdwijn uit de spits en verdien tot 100 euro per maand”
Makkelijk verdiend, want na overleg met mijn werkgever kan ik vast spitsvrij rijden.
Allereerst, werd ik tijdens de referentiemeting 26x gesignaleerd (op papier 52 euro verdiend). Verkeerde in de veronderstelling dat dat nou niet mocht…mijn kenteken bewaren en vervolgens mijn adres er aan koppelen. Let wel…ik ben een groot voorstander van deze initiatieven, maar het vergt niet alleen een gedragsverandering van mij…ook van de mensen waar ik mee afspreek.
Waarom wordt er niet geinvesteerd in beter OV? Heb je wel eens geprobeerd om met het openbaar vervoer van de Meern in Putten te komen? 1 uur en 43 minuten reistijd, maar om het uur en 19 minuten lopen vanaf het Station Putten naar mijn werkplek. (ja Niels, fietsen kan ook…door weer en wind).
De spitstijden zijn wel heel ruim, 6.30 uur/9.30 uur en 15.30 uur/ 18.30 uur.
Afijn, ik ga er nog eens heel diep over nadenken, gezien het in te bouwen kastje, ICT projecten en Overheid en de huidige regering..en nog erger de gedoogpartner.
Trouwens..ik heb al een route gevonden om er om heen te komen en kan natuurlijk ook gewoon met mijn lief afspreken dat ik vanaf nu 3 dagen in zijn auto ga rijden.
Pluspunt: de site is beveiligd https, en de privacy verklaring is wel aardig in orde.
Naast de geldelijke beloning kan ik trouwens ook kiezen voor een Samsung Galaxy Mini, prepaid 6 maanden onbeperkt internet en 10 euro beltegoed. Ja nu weet ik gelijk wat mijn kinderen roepen…doen mam, mag ik dan je telefoon

2 reacties

  1. Als het te mooi klinkt om waar te zijn… 😉 Ik ben benieuwd of je het uiteindelijk uitgeprobeerd hebt of niet!

  2. @Erick, nope…niet gedaan. Ik ben waarschijnlijk te laks en wil eigenlijk een nieuwe auto 🙂 alle werk dan voor niets. Natuurlijk heb ik toch ook gevoelsmatig BigBrother idee, maar dat is denk ik een droggevoel

Reacties zijn gesloten.