Spam en logoverwarring, Slim!

Afgelopen maandag was ik in Amsterdam bij SLIM om eens wat mogelijkheden tot meer bekendheid te bespreken. Veel van mijn collegae en daarom ook leerlingen kennen Slim helemaal niet als software leverancier en bestellen vrolijk dure software als Office en Photoshop bij anderen. Ook onderwijskortingen op hardware (Macs) en leuke aanbiedingen. Als school een schoollicentie heeft van een pakket, mogen docenten en studenten gebruik maken van de goedkopere software. (kort door de digibetenbocht). Basis en Hoger onderwijs bestellen via Surfspot trouwens
Zo, nu heb ik dus weer gratis reclame gemaakt voor SLIM (en sturen ze me heel lief een CS4 pakketje :-)). Let even op: dit is het logo van SLIM waar ik het nu over heb:

In mijn mailbox verschijnen al enkele weken mail van Slimmail…..nou dacht ik dat dat de Slimme mailservice van SLIM was, maar dat is dus niet zo. Let op het logo
slimmail1

Of je even in verwarring raakt, Slimmail is van Ilse media en stuurt je reminders als je er een account aanmaakt.
Typisch geval van Spamverwarring, Slim! maar weet alleen niet wie er het meeste voordeel bij haalt.

Blogged with the Flock Browser