Sorry voor het ongewenst lastig vallen

Dacht dat ik alle vinkjes uitgezet had.daar waar het om lastig vallen over verjaardagen gaat. Ikzelf ben nooit zo blij met de zgn. reminders vanuit Plaxo en Hyves die maar voortduren en ook nog eens het aanbod om een kaartje te versturen. Daarnaast heb ik eigenlijk gewoon de pest aan verjaardagen, feestjes OK maar ter ere van mijn eigen verjaardagen, liever niet. Al een hele week staat tegenover ons huis een vreselijk eng mens in de vorm van een vrouwtje de hele buurt te vertellen dat Wilma 50 geworden is, te genant voor woorden (wat mij betreft, oh ja en voor mij komt die pop nog LANG NIET). Afgelopen donderdag was het mijn jarigheid en dat daarmee dacht ik niemand lastig te vallen, echter ondanks het vinkje uit bij Plaxo schijnen mensen toch lastig gevallen te zijn. Hiervoor mijn verontschuldiging en ik zal het niet meer laten gebeuren.
Je kunt jammergenoeg geen NEE sticker op je e-mail adres plakken, voor andere stickers vond ik wel een NEE site, wie weet een idee voor de digiknutselaars onder ons?
nee sticker

0 reacties

 1. Vinkje in Hyves vergeten was je vergeten….
  Geeft niet. Ik vond het leuk te ontdekken dat je toch een tikkie ouder was dan ik dacht. Geen vijftig, maar toch minimaal RICHTING vijftig.
  En ik hoop dat ook jou zo’n vreselijke pop voor de deur bespaard blijft (ik had dat geluk gelukkig wel onlangs).

 2. Bedoel je nu te zeggen dat je het NIET leuk vond dat ik je op je verjaardag een mailtje stuurde om je geluk te wensen?
  En wie was ook alweer degene die iedereen mobiliseerde toen ik m’n verjaardag vierde?
  Is dat niet een beetje dubbel?
  Stiekum, diep van binnen vind je het geweldig!

 3. @Willem en @Moniek, verjaardagen zijn leuk maar niet als er ongevraagd mail gestuurd wordt uit een zakelijk netwerk. Net als iedereen is een verrassing, cadeautjes en feest altijd leuk, maar niet per definitie met een verjaardag……wacht maar af

 4. @fzelders, wat mij aangaat ja, ik heb de vink voor melding van zichtbaarheid van mijn geboortedatum echt aanstaan, maar schijnt dat mensen dus mail gehad hebben dat ik jarig was.

 5. Hmmmm … Dat is niet de eerste keer dat Plaxo zich misdraagt.
  Ik heb bij Plaxo al heel lang mijn biezen gepakt, juist omdat ze (hoewel ze het tegendeel beweren) zich meer dan eens misdragen hebben.

Reacties zijn gesloten.