Sorry voor het ongewenst lastig vallen

Dacht dat ik alle vinkjes uitgezet had.daar waar het om lastig vallen over verjaardagen gaat. Ikzelf ben nooit zo blij met de zgn. reminders vanuit Plaxo en Hyves die maar voortduren en ook nog eens het aanbod om een kaartje te versturen. Daarnaast heb ik eigenlijk gewoon de pest aan verjaardagen, feestjes OK maar ter ere van mijn eigen verjaardagen, liever niet. Al een hele week staat tegenover ons huis een vreselijk eng mens in de vorm van een vrouwtje de hele buurt te vertellen dat Wilma 50 geworden is, te genant voor woorden (wat mij betreft, oh ja en voor mij komt die pop nog LANG NIET). Afgelopen donderdag was het mijn jarigheid en dat daarmee dacht ik niemand lastig te vallen, echter ondanks het vinkje uit bij Plaxo schijnen mensen toch lastig gevallen te zijn. Hiervoor mijn verontschuldiging en ik zal het niet meer laten gebeuren.
Je kunt jammergenoeg geen NEE sticker op je e-mail adres plakken, voor andere stickers vond ik wel een NEE site, wie weet een idee voor de digiknutselaars onder ons?
nee sticker