Snag films, 700 documentaires

Terwijl ik op vakantie ben blijven de blogposts gewoon doorgaan. Handig van WordPress…
Snag films is een site waar ruim 700 mooie documentaires en films te vinden zijn. Deze mag je gratis en voor niets bekijken en in de weblog plakken (snag & share). Vooral scholen hebben vaak niet heel veel geld om zaken aan te schaffen. Kun je nu dus mooie National Geografic films kijken.
snag

2 reacties

  1. Dit vind ik dus eerlijk gezegd helemaal niks! Ik vind: je blogt of je blogt niet. Eventueel blog je vanaf je vakantie adres (zoals ik nu reageer uit het buitenland) maar berichten klaarzetten en af en toe publiceren…. Ik vind het surrogaat, tenzij….
    Tenzij WordPress zo knap is dat die ook automatisch kan reageren op zo’n reactie als deze. In dat geval vind ik het super en wil ik het ook!
    Maar in principe vind ik een blog dus iets waar een mens achter zit en geen tijdklok…

Reacties zijn gesloten.