Smaken verschillen en veranderen.

Toen ik jaren geleden voor het eerst met HTML aan de slag ging zat ik avonden te zoeken naar animated gifs, zo leuk om een bewegend plaatje op je site te hebben. Heb zelfs nog software om ze zelf te maken….nog steeds leuk
Inmiddels erger ik me snel als er veel beweegt op een website. De website van het AD bijvoorbeeld, blijf ik een beetje teveel van het goede vinden.
Afgelopen week stuurde een collega een Yammer van Geocities-izer, je kunt jouw eigen site of blog daar “ouderwets HTML pimpen”….echt lachen dus. Kijk eens naar mijn weblog op deze manier.
Leuk om (wel tinyurl gebruiken) iemand te laten schrikken. Heb het even overwogen bij de nieuwe site van ROC Midden Nederland, maar ja het achtergrond plaatje van 1,3 MB is al erg genoeg op de gewone site. Wie vertelt de bouwer van die nieuwe website dat als je die site niet in je cache op kunt slaan het wel lang duurt om de site achtergrond te laden…enne wat zou dat nou gekost hebben?
cloud-animated-gifs-04.gif