Schoenmaker koop eens een leest..doen waar je goed in bent

Vanuit de club Lente in het Onderwijs, die morgen een Kenniscarroussel organiseert in Breda, ben ik beetje de trekker rondom wat digi dingen.
Allereerst het gepiel met de website/blog…man man….ik ben niet van de techniek dus na instorten van de eerste WP blog, heb ik een houtje touwtjes ding neergezet. Inhoud is belangrijker dan de looks.
Afijn gelukkig hebben we een prachtig logo gekregen via @trees https://twitter.com/#!/_trees en haar stagiaire 

Nu zijn we een stap verder en organiseren Kenniscarroussels om docenten in het zonnetje te zetten en hun verhalen uit de onderwijspraktijk te zien en horen. Dat gaan we regelmatig doen en hebben eigenlijk al een aantal locaties en trekkers.

Tijdens de Edushock bijeenkomst in Nijmegen hebben we de schrijvers van het boek Edushock gevraagd of wij in Nederland de kreet #onderwijzigers mochten gebruiken en daar ook iets mee mochten te doen.
Dirk de Boe vond dat prima en dus zijn we nu zover dat we morgen de eerste #onderwijzigers hun (digi) badge en titel gaan geven.
Tsja en dat heb je dan met je grote mond….iets bedenken is leuk…maar ik ben dus echt geen designer/photoshopper en noem maar op.
Is dit een mooie badge?


Nee? Mooi zo….dan kan iemand die dit ziet en leest het beter! Kom maar op……
Voorwaarde: logo van onderwijslente moet er inzitten.
Als er niets anders komt gaat het ook daar om het gebaar en de titel en is de look ondergeschikt!