Samen Twitteren op 1 account, Cotweet

Ik heb het niet zo op de anonieme verzamelaccounts waarvan je niet weet wie het bericht stuurt, een bedrijf kan niet praten. Nu kwam ik Cotweet tegen. Daar kun je meerdere accounts beheren maar ook met je eigen inlog samen een account beheren. Ik heb dus even getest met mijn eigen account en een Paragin account (niet gaan zoeken, doet niets). Als je met 2 mensen in Cotweet 1 account beheert geef je aan wie er dienst heeft en welke naam er bij het bericht komt te staan. Dus als ik nu al Karin dienst heb op het Twitteraccount van Paragin, zie je dat ik het bericht plaats. Je geeft vooraf aan wat er aan het eind van het bericht staat….dus @karinwinters of beter ^karinwinters. Ik heb het nog niet voor elkaar gekregen maar met jezelf testen is ook niet heel slim en handig. Zou wel prettiger zijn als je kunt zien wie er namens @kennisnet, @stoas of @onderwijsnieuws twittert.
cotweet