Reflectie 2011 en vooruitkijken naar 2012

Ach, terwijl Twitter de #failwhail laat zien, omdat aan de andere kant van de wereld iedereen elkaar op Twitter het beste wenst, ga ik eens reflecteren en vooruitkijken.
Met nog 5 uur te gaan kan ik wel zeggen dat ik een prima 2011 gehad heb, zowel voor wat betreft mijn werk als priveleven. Liefde, gezondheid en geen heel vervelende ziek en zeer zaken bij mijn naasten. Dat is wat mij betreft het belangrijkst in mijn leven. Dit jaar er wel achtergekomen dat ouders op Texel en hun leeftijd nog spannend gaat worden. Mijn weerstand tegen het eiland wordt daarmee steeds groter….de boot vaart maar tot half 10, dus als er echt eens iets gebeurt is het gewoon onbereikbaar.
Zakelijk echt heel goeie dingen gedaan met mijn collega’s van Paragin, waar ik zoals bekend per 1 januari niet meer werkzaam ben. Onder de conferentie en congres activiteiten was met name de CVI management conferentie in Domborg onvergetelijk en ik heb alweer zin in de nieuwe conferentie in maart.
Ook dit jaar heb ik het geluk gehad heel veel nieuwe mensen te mogen leren kennen en ontmoeten. Lang leve de Social Media die wat mij betreft onlosmakelijk met ontmoetingen verbonden zijn. Het wisselt zich ook tegenwoordig af…eerst mensen in het echt ontmoeten, spreken of zien presenteren en daarna “volgen” op Twitter.
Afijn, een prima jaar, waar ik weer heel veel kennis heb opgedaan, die zichtbaar gemaakt zou moeten kunnen worden in een digitaal portfolio. Informeel leren meten en dat aantonen is voor mij heel grote wens. Je maakt dan niet alleen inzichtelijk wat je geleerd hebt, maar ook wat je nog wilt leren. Zal dus StePs echt actief blijven volgen en wie weet nog actief voor heb blijven ook.
Een ander ding speelt al sinds deze week door mijn hoofd, mijn meeste contacten hebben partners…als ik zie dat op een vakantiemorgen 6 mensen met Willem Karssenberg een online tool testen en er ook onophoudelijk gemaild, geblogt en op twitter gedeeld wordt…moeten die partners eigenlijk eens in het zonnetje gezet worden…die onderwijsharten zijn dag en nacht met elkaar in de weer!
Vooruitkijken is wat moeilijker dan terugkijken.
Ik ga stoppen met roken, minder eten…meer bewegen, minder drinken…ja echt..vanaf 2 januari!
Dan begint ook mijn nieuwe uitdaging bij KPN Consulting en ga ik de eerste 2 dagen gelijk de introductiemolen in. Spannend vind ik het wel…wat ga ik allemaal doen en wat wordt er van mij verwacht. De eerste verschuivingen hebben al plaatsgehad want als er een club in beweging is, is dat KPN wel.
Met een paar mensen in Twitter hebben we afgesproken een poging te wagen om elke dag te bloggen. Dat wordt ook een beste uitdaging. Ga het wel op 2 plaatsen doen….karinwinters.nl wordt de 366 dagen verzamelplaats en hier komen alleen de relevante onderwijs en ICT gerelateerde zaken te staan en natuurlijk de TGIF, daar heb ik zelf altijd het meeste plezier van.

Het is nu 17.34 uur op 31 december 2011, dank voor het lezen van mijn posts en tot zo in 2012. Knallend nieuwjaar gewenst!

3 reacties

  1. Hallo Karin, een gelukkig Nieuwjaar en veel succes bij KPN.
    Met een warme groet,
    Aad

Reacties zijn gesloten.