Red Grove online gratis ELO in beta versie


Vorig jaar heb ik een E-learning cursus gevolgd samen met heel veel andere Europeanen bij Fe-ConE , zit wel nog steeds op het behaalde certificaat te wachten. We hebben daar met heel veel mensen een in Moodle gebouwde cursus gevolgd , hoe ontwerp je een e-cursus, wat zijn de do’s en dont’s en meer. Een van de klasgenoten was Pierre Etienne Chausse. Deze week ontving ik een mail van hem dat Red Grove in de beta versie beschikbaar is en dat we van harte uitgenodigd zijn om daar kennis en content te delen. Als je je aangemeld hebt en wat meer over jezelf verteld hebt kun je instructor worden en je online lesmateriaal en zelfs toetsen daar arrangeren. Het is gratis en er staat inmiddels al heel wat materiaal (van mijn oude klasgenoten zag ik). Jammer weer dat Nederland een te klein taalgebied is en er dus waarschijnlijk niet veel Nederlands lesmateriaal te halen zal zijn. Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Blogged with the Flock Browser