Recht zo die gaat of staat

De blog voldoet niet (helemaal) aan de eisen, maar dit is het eerste object dat ik op mijn foto rol vond van de laatste vakantie

Iedereen die gekampeerd heeft, weet dat vooral ‘de rechte’ plek een must is. Het maakt niet uit welk kampeermiddel er gebruikt wordt.
Met een kampeerbusje is dat vaak een uitdaging. De experts zeggen direct: makkie,  je hebt toch blokken om onder je wielen te leggen.
Dat zijn de duo- of meer kampeerders, want in je eentje is dat (ik heb het getest) bijna niet te doen. Er is namelijk geen HO! roeper en blokaanschuiver onder beide wielen (of bij pech zelfs onder vier wielen).

Omdat ik graag op een ‘echte’ camping sta (dus niet die betonnen parkeerplaatsen waar huizen op wielen staan), is dat recht zetten een sport geworden.
Inmiddels heb ik een timmermanskont die voelt of de bus een beetje in het lood staat. Maar er zijn plekken waar het heen-en-weren is, tot je voelt dat je bed beslaapbaar is.
Al verschillende keren heb ik bij het neerzetten niet gelet op de helling aan de zijkant, zodat ik ‘s morgens met een vouw in mijn neus, tegen het kledingkastje wakker werd.

Daarom dit ‘object’ dat per ongeluk in de KarinVan terecht gekomen is en er vervolgens nooit meer uitgaat.
Een waterpas op een rolmaat.

Afgelopen vakantie in juni hebben we er zelfs een sport van gemaakt hoe recht kan de bus staan. De waterpas stond tussen ons in op de grond en we schoven, draaiden en wiebelde de KarinVan zo recht mogelijk.
De foto is het bewijs van een van de geslaagde pogingen.

De opdracht was dat er een foto van een object gemaakt moest worden en welke assocociaties ik ermee had.
Hier is de toegift…..

de eeuwige schotel die op de camping als tweede uit de sleurhut gehaald wordt. (Het eerste wat er meestal uitkomt is het wasrekje).
Waarom, echt waarom willen mensen op vakantie toch die tv aan hebben?

Nog twee weken, dan ga ik er weer tussenuit. Met de waterpas en zonder tv.

Dank aan Karin Ramaker voor de opdrachten…..wie weet komt die post over ‘tijd’ wel in de vakantie.

2 reacties

Reacties zijn gesloten.