Qwiki alpha release

Qwiki is een mengvorm van wiki met plaatjes en dan ook nog eens voorgelezen. In de beschrijving staat dat het “ervaren van informatie” is in plaats van lezen en klikken. Ik heb nu 2 Qwiki’s bekeken  die van ISS en die van Utrecht. Eerste indruk is alsof je een presi bekijkt, met geluid. De voorleescomputer mevrouw racet er wel even doorheen zeg…en klinkt jammergenoeg nog steeds alsof er een machine praat. Maar daar is nu de alpha release voor bedoeld…veel feedback geven zodat er verbeteringen gemaakt kunnen worden.

Je kunt na het bekijken van een Qwiki ook verder zoeken in o.a wikipedia en youtube. Je kunt de Qwiki ook delen.
Mooi is dat de ontwikkeling nog lang niet klaar is en er mooie dingen op de to do lijst staan. Ik geef ze een kans.
Wil je ook een invite? Je weet hoe het werkt, daar heb ik een emailadres voor nodig.

Eén reactie

  1. Ha Karin,

    Ik heb nu een kleine week een account van qwiki en ik vind het echt schitterend. Ik zie me alelke les beginnen met het kernwoord van die les in te voeren in Qwiki. Om vervolgens het resultaat aan de klas te laten zien. Een schitterende intro in een hand omdraai.

    Groeten,Rob

Reacties zijn gesloten.