Presentatie van Alfred ten Brummelhuis bij de Kenniskring leerkracht 21e eeuw.

Addy de Zeeuw heeft werkelijk heel snel de presentatie op de weblog gezet (compliment), maar mijn notebook loopt wel steeds vast als ik even terug wil lezen. (Gast in Google docs)
Wat mij in de presentatie het meest fascineerde was de perceptie verschillen die docenten en managent hebben over de inzet nu en in de toekomst van ICT in het onderwijs en wat zij nodig denken te hebben om het te implementeren. (Typisch geval van stoepje schoonvegen).
Eigenlijk vond ik de sheet van het gebruik van Media op alle momenten van de dag ook heel leuk.
media-gebruik.jpg

Het bijgaande dumpje laat een dip zien tijdens de schooltijd, vraag was: wat als die dip niet mediagebruik maar seksueel gedrag of drankgebruik zou zijn, zouden we dan niet blij zijn (ik weet niet of ik de lol ervan nu kan reproduceren).
Metaforen mbt leren en ICT zijn waarschijnlijk zo ins blaue hinein ook moeilijk te reproduceren.

Een presentatie waar ik nog eens goed naar ga kijken en waar ik ook denk ik wel wat mee kan in een sessie met docenten en management.
Las mijn mail net: Karin het is bij ons zo’n puinhoop in Blackboard wil je ons helpen: IK HEB BESTAANSRECHT !!!

Inmiddels kijk ik ook steeds met een schuin oog naar de blogs van Wilfred Rubens en Moniek Verhaaren, want wie weet vinden zij ook wel iets van vandaag.