Poken fan, nog 2894 punten te gaan.

Inmiddels wel van newbie naar fan gegaan en dat betekent dat ik 10% korting heb op nieuwe Pokens. Natuurlijk ga ik geen handeltje starten en er actief in worden. Mag echter wel de promocode publiceren.
Wil je 10% korting?
Ga naar www.doyoupoken.com en koop je suf met deze kortingscode: PLJMSSNSYCANLYOLEOLH
Wel gek dat ik nu in plaats van 100 punten ineens 2894 punten nodig heb voor 20% korting. Ach binnenkort zul je ze wel bij AH krijgen in plaats van een Wuppie, Wellupie of Voetbalplaatjes.
pokenfan

3 reacties

  1. Hoe krijg je al die punten bij elkaar? Ben jij al zoveel Pokenaars tegen gekomen. Ik ben nog POKENMAAGD. Tell me your secret..

  2. @Kobus, Let maar op na de NOT ben jij ook fan, omhangen de Poken en brutaal zijn. Heb nog niet zoveel hoor, je krijgt 5 punten per virendje

  3. Mijn plan is om op woensdag de gehele dag op de NOT te zijn. Op donderdagavond kom ik naar de Teachmeet en dan vervolgens op vrijdag naar het bloggershoekje. In die tijd moet ik toch zeker 50 pokenpunten bij elkaar kunnen sparen. Ik zorg dat ik mijn telefoon op twitter heb staan.

Reacties zijn gesloten.