PoGo, polaroid printertje…VEEEET!


Voor een netwerkbijeenkomst van aanstaande vrijdag was ik op zoek naar iets om beelden instant vast te leggen en mee te geven. Digitale foto’s zijn geinig maar ik vind een Polaroid ook wel heel wijs. Afijn de ouderwetse polaroid foto komt inmiddels op zo’n 2,50 per foto…da’s wat prijzig. Edvard Spaapen van Concept24 tipte mij over de PoGo. Het is een printertje met daarin velletjes (zelfklevend) van 7,5 bij 6 cm. Mooie is dat je de foto’s die je met je GSM maakt (geloof dat ik vanmiddag iemand hoorde zeggen dat het met een iPhone niet werkt :-)) via bluetooth verstuurd naar je PoGo en er dan iets rammelt en er een foto uit het apparaatje komt.
Nou was het bij de eerste test geen echte polaroid….maar in de app market (android he) vond ik een PoGo app die je zelfs gekke lijstjes maar ook polaroid randjes laat maken. En het werkt.
Nu kijken of de QR code naar de app het ook doet.

Trouwens….ik betaalde 63 euro voor het apparaat en 40 fotovelletjes….

4 reacties

  1. Leuk apparaatje Karin! Ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de printjes en zou ook wel willen weten waar je nieuwe fotovelletjes vandaan haalt en hoe duur die dan zijn. Enig idee?

  2. Ha Karin

    Als liefhebber van gadgets heb ik met verwondering jouw “toverdoosje” de innovatieve maar tegelijkertijd o zo nostalgische polaroidjes zien printen.
    Erg leuk! En… een grote pluim voor de zeer goed georganiseerde en bijzonder goed verzorgde meeting in de mooie uitspanning op de Veluwe.

    Chapeau! – Bert.

  3. @bert, ik ben zelf wel blij met Pogootje…heb leuke foto’s uitgedeeld. Dank voor het compliment, was ook erg geslaagde 1e keer. Hopelijk volgen er meer…

Reacties zijn gesloten.